Επισκευες οικιακων συσκευων

Επισκευάζουμε πλυντήρια, κουζίνες, ψυγεία, κλιματιστικά, σίδερα και διάφορες άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

Καινουργια ανταλλακτικα ολων των εταιρειων

Μεγάλες προσφορές σε καινούργια ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών. Παρέχεται εγγύηση και εξυπηρέτηση κατοίκον.

Μεταχειρισμενες ηλεκτρικες συσκευες

Προσφέρονται μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε άριστη κατάσταση και πολύ φθηνές τιμές.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Εδώ και χρόνια αποτελούμε σημείο αναφοράς στην επισκευή και την πώληση ηλεκτρικών συσκευών. Καθημερινά μας εμπιστεύονται πελάτες τους οποίους πάντοτε αφήνουμε ικανοποιημένους. Η πολυετής εμπειρία μας και η εξειδικευμένη γνώση μας αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματικότητα της εργασίας μας.

 


sajjs logo 1458842933

Για το eshop επισκεφθειτε μας

 
Επισκευάζουμε πλυντήρια, σίδερα, ψυγεία, κουζίνες και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού σας παρουσιάζει προβλήματα.
Σας προσφέρουμε τεράστια ποικιλία καινούργιων ανταλλακτικών για τις ηλεκτρικές συσκευές σας σε πολύ φθηνές τιμές. Αναλαμβάνουμε και την τοποθέτηση των ανταλλακτικών.
Εκτός από ανταλλακτικά, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε και πληθώρα μεταχειρισμένων συσκευών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Εμπορευόμαστε κλιματιστικά και θερμοσίφωνες τελευταίας τεχνολογίας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση των προϊόντων και εγγυάται για την σωστή λειτουργία τους.
Το κατάστημά μας σας εγγυάται την σωστή λειτουργία των προϊόντων μας. Σε περίπτωση μη δικαιολογημένης βλάβης συσκευής, την επισκευάζουμε άμεσα δωρεάν!

Εχετε ηλεκτρικες συσκευες που δεν λειτουργουν?

Καλέστε μας και θα έρθουμε εμείς στον χώρο σας να τις επισκευάσουμε!